2016 hade vi ett superskönt läger. Nu ser vi fram emot nästa år som blir i Offenburg.

Här nere kan du läsa lite mer om 2016 års läger, få överblick och surfa vidare.

TeenStreet

www.teenstreet.de

TeenStreet 2016

28 juli - 3 augusti 2016
Oldenburg, Tyskland

Resa: med chartrad Smålandsbuss AB från Stockholm/Skarpnäck eller på egen hand. I år sker ingen upphämtning i Järna. Däremot finns vår pastor från Mölnbo/Gnesta på plats under lägret.

TeenStreet är ett internationellt kristet tonårsläger. Varje år träffas mer än 3 500 människor från hela Europa för att vara med på en vecka med sport, dans, drama, flash-mobs,lovsång, musik, bibelstudier, samtal, skapande och massa annat kul.

Bildresultat för teenstreet 2016

TeenStreets målsättning är att jobba tillsammans med lokala kyrkor för att inspirera unga kristna människor till att ha en äkta relation med Jesus Kristus och reflektera honom i sin vardag.

Kostnad och anmälan:

Anmälningsavgift
Om du anmäler dig senast den 30 april får du en ”freebie” när du kommer till TeenStreet!
Anmälan 1 feb – 30 apr: 200 kr
Anmälan 1 maj – 22 maj: 400 kr.

Lägerkostnad
Tonåring: 1900 kr
Coach/ledare/volontär: 1200 kr

Resekostnad
Grundpris buss tur och retur: 1300 kr
Buss enkel resa: 800 kr
Reser på egen hand: 0 kr

Tilläggskostnad
Följande kostnad tillkommer för resa med buss från:

Stockholm 200 kr
Linköping 100 kr
Borås 100 kr
Göteborg 100 kr
Jönköping 0 kr
Helsingborg 0 kr

Mer info om betalning och villkor finner du i webb-anmälan samt i e-posten som skickas till dig efter genomförd anmälan.

WEBB-ANMÄLAN SKER VIA: www.teenstreet.se

Anmälningsavgiften betalas i samband med webb-anmälan. Lägerkostnad + resekostnad betalas via faktura som skickas till alla deltagare samt föräldrar per e-post efter sista anmälningsdatum 22 maj. Förfallodatum för fakturan är 15 juni.

Anmäl dig senast den 30 april och få en ”freebie” .
Den 1 maj höjs anmälningsavgiften till 400 kr.

Sista anmälningsdagen är den 22 maj.

ANMÄLAN SKER VIA HEMSIDAN

WWW:TEENSTREET.SE

Vill du hänga på i sommar?

Hör av dig till oss! Se våra kontaktuppgifter i Mölnbo Missionskyrka.