Pastorsteam

Pionjärpastor Josefin Lennartsson

Josefin jobbar som pionjärpastor i Gnestaortens krets. Det innebär att både Mölnbo och Gnesta täcks in i hennes uppdrag. Hon kommer att kommunicera mer aktivt under namnet "En tro på landet" där kan du följa Gnestaortens församlingsliv samt ta del av regelbundna reflektioner!

www.entropalandet.se vi finns också på facebook och instagram med samma namn!

Med kanalen "En tro på landet" önskar vi vara ett forum som kittlar dina tankar så att något får växa inom dig. En växande tro som ger en framtid och ett hopp!

josefin@entropalandet.se

Pionjärstöd: Esgrim Rommel

Esgrim Rommel har varit anställd som pastor och församlingsföreståndare i Mölnbo och Gnesta sedan 2011. Fr om augusti 2017 påbörjar Esgrim en heltidstjänst som pastor i Aneby Allianskyrka (www.allianskyrkananeby). Esgrim kommer dock fortsatt finnas med som pionjärstöd i Gnestaortens församlingskrets på ca 20% under hösten 2017 (med eventuell förlängning våren 2018).

Enklaste sättet om du vill komma i kontakt med Esgrim Rommel är att maila: esgrim@molnbomissionskyrka.se.