Du är här:Start > Om kyrkan > OM OSS

OM OSS

Vi som är med i Mölnbo Missionskyrka är människor i olika åldrar och livssituationer. Vi är studerande, pensionerade, sjukskrivna, jobbsökande, arbetande. Vi har olika bakgrund men ett gemensamt, tron på Gud och viljan att följa Jesus Kristus.

En del är starkt troende, andra kämpar med sin tro, några ifrågasätter men vill tro. Tillsammans delar vi tron och våra livserfarenheter. Vi möts för att rikta våra tankar och hjärtan mot Gud, för att växa som människor och i vår relation till Gud.

Du är alltid välkommen till oss, som du är, i precis den situation du befinner dig i, med dina frågor, din tro, ditt sökande och dina funderingar - allt som är Du.

Tveka inte att höra av dig eller komma och hälsa på. Mölnbo Missionskyrka är kyrkan dit det är naturligt att gå utan att vara medlem.

Du är alltid varmt välkommen!